Uskoro u prodaji “Enciklopedija domaćeg ljekovitog bilja”

Najavljujemo kapitalnu publikaciju – “Enciklopediju domaćeg ljekovitog bilja”, autora prof. dr. sc. Milana Glavaša!

S 450 detaljno opisanih biljaka i preko 1000 fotografija u boji Enciklopedija će na 1400 stranica predstaviti sistematski razvrstane po principima enciklopedijskog rada sve naše poznate ljekovite biljke koje rastu u prirodi ili se uzgajaju.

“‘Enciklopedija domaćeg ljekovitog bilja’ predstavlja iznimno opsežno i vrijedno djelo s tematikom kakva u nas do sada, na ovako sistematičan i sveobuhvatan način, nije obrađivana. Ovako kompleksan pristup rijetko se viđa u pisanju stručnih knjiga. Tako je moguće gotovo sve relevantne podatke o našim ljekovitim biljkama pronaći na jednom mjestu. Knjiga je napravljena za potrebe stručnjaka koji se s ljekovitim biljem svakodnevno susreću, ali i za potrebe svih onih koji će samo povremeno posegnuti za kakvom knjigom o ljekovitom bilju.” (dr. sc. Dario Kremer, znanstveni savjetnik na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu)

Do 30.11. Enciklopediju možete naručiti po sniženoj cijeni od 1000 kn, a narudžbe primamo na email adresu ceres@ceres.hr ili na broj mobitela 0994907399.

 

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment