Od samoga početka svoga postojanja, nakladnička kuća CERES ustrajno radi na promicanju značajnijih suvremenih i klasičnih djela hrvatske i svjetske književne baštine. U relativno kratkom razdoblju našeg postojanja (blizu 20 godina), naša kuća je stekla ugled i kod čitataelja i u književnim i znanstvenim krugovima.

Nakon kratkog zastoja i smanjenog obima u izdavanju knjiga, uzeli smo novi zamah i odlučili se intenzivnije izdavati i to isključivo vrhunska književna djela. Reorganizirali smo našu kuću i racionalizirali uređivanje i proizvodnju knjiga; uskoro objavljujemo nekoliko naslova velikana književnog pera (Beckett, Rupert Brooke, Le Clezio, Bachelard, John Cage, Tadijanović) kao i prve knjige maldih hrvatskih književnika., (Višnja Bandalo, Marko Gregur) o čemu možete naći podrobnije podatke na našim stranicama na kojima ćemo donositi novosti kao i upute o mogućnostima kupnje naših izdanja.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam sva naša izdanja i omogućiti vam neposredan kontakt s nama i našim autorima. U Novostima ćete uvijek naći obavijesti o svemu što se trenutno događa u Ceresu, koji naslovi su u pripremi, gdje se održavaju promocije, izložbe i druge aktivnosti naše izdavačke kuće. Tu su posebno predsrtavljene naše nove knjige. Vjerujemo da će vas zanimati i sve druge novosti koje se odnose na našu izdavačku kuću.

******************************************************
OIB:
94419785201

Poslovna banka:
2340009-1110241947 kod PBZ
******************************************************

Add a Comment

You must be logged in to post a comment