Nemaš pojma!

11,81 (88,98 kn) (uklj. PDV)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Categories,

  Kako prihvatiti činjenicu da si drugačiji? Kako se nositi s različitošću i izoliranošću?

  Što se mora dogoditi kako bi se steklo samopouzdanje potrebno da i kao drugačiji budemo prihvaćeni i zadovoljni? To su pitanja na koja nam Nemaš pojma! pokušava dati odgovore.

  Martin je dječak drugačiji od drugih i nije mu lako da nitko ne razumije što prolazi. On, naime, može vidjeti viruse i loše bakterije. Vidi ih posvuda oko sebe vrlo slikovito te na to uporno pokušava upozoriti prijatelje i ljude koji ga okružuju. Većinu vremena je to vrlo teško, suočen je sa skeptičnim pogledima i sumnjičavim pitanjima, no on ne posustaje. Vrlo je savjestan i vrlo uporan.

  I tako sve do jednog dana kada, iznenada, svijet biva suočen s virusom koji nam se uvukao u sve dijelove života, a Martin postaje bitna karika u njegovom uočavanju.

  Slikovnica Nemaš pojma! nam želi naglasiti bitnost uvažavanja dječjeg mišljenja, obratiti pažnju na različitosti među djecom te važnost njihova prihvaćanja. Želi nas podučiti o prisutnosti virusa i bakterija u svakodnevnom životu (ne nužno i jedino korone) te načinima kako ih izbjeći i ostati zdrav.

  Slikovnica je poučna i zabavna, djeci vrlo slikovito približava temu raznih oblika zaraze te se može reći da je svojevrstan vodič za savjesno ponašanje.

  Autor

  Ana Dobričić

  Biblioteka

  Mali princ

  Broj stranica

  40

  CIP

  001150417

  Format

  22×28 cm

  Godina izdavanja

  2022.

  Jezik

  hrvatski

  Uvez

  tvrdi